Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl presează pe Iohannis: Să ia mai rapid o decizie

iohannis

PSD îl presează pe preşedintele Klaus Iohannis să acţioneze mai rapid pentru rezolvarea unei probleme ciudate: situaţia lui Ioan Rus, care este în continuare ministru al Transporturilor, deşi şi-a dat demult demisia.

Senatorul social-democrat Daniel Savu susţine că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui "să ia rapid o decizie" cu privire la portofoliul de la Ministerul Transporturilor, adăugând că şeful statului are o propunere a Guvernului în acest sens "de câteva zile".

"Preşedintele ar trebui să ia rapid o decizie cu privire la Ministerul Transporturilor. Sunt total dezamăgit de faptul că preşedintele a ales să îl impună la SIE pe băsistul Mihai-Răzvan Ungureanu, pripit, fără consultări, dar amână numirea la un minister extrem de important, cum este cel al Transporturilor", arată Savu, într-un comunicat remis stiripesurse.ro.

El afirmă că preşedintele Iohannis are propunerea Guvernului pentru acest portofoliu "de câteva zile" şi "cu toate acestea, nu acţionează în sensul aşteptat".

"Deşi îmi este tot mai greu, vreau încă să cred că actualul preşedinte nu preia total modelul lui Traian Băsescu, de a sabota guvernările pe care nu le controlează", adaugă Savu.

Premierul Victor Ponta a trimis către Preşedinţie propunerea ca senatorul PSD Mihai Fifor să fie noul ministru al Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.