Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD intervine în războiul dintre Firea și Costel Alexe pe tema poluării: 'Ce a făcut ministrul pentru a stopa aceste lucruri?...NIMIC'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Importurile de deșeuri, dar și funcționarea depozitelor de deșeuri din București și din Ilfov, responsabile în mare măsură de poluarea din Capitală, sunt permise numai în baza deținerii Autorizației Integrate de mediu, arată PSD pe pagina de Facebook.

„Importurile de deșeuri, dar și funcționarea depozitelor de deșeuri din București și din Ilfov, responsabile în mare măsură de poluarea din Capitală, sunt permise numai în baza deținerii Autorizației Integrate de mediu, emisă de autoritățile centrale aflate în subordinea Ministerului Mediului”, se arată într-o postare de vineri a PSD.

Fiul Sorinei Pintea, declarații de la CAB: 'Noi trăiam simplu. Mi-a spus că este bine și că așteaptă să vină acasă'

Social-democrații întreabă, în aceeași postare: „Ce a făcut ministrul Mediului Costel Alexe pentru a stopa aceste lucruri? ...NIMIC!”.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunea, joi, că ministrul Mediului Costel Alexe știa de miercuri cine a poluat Bucureștiul și așteaptă măsuri: „Sper ca domnul ministru să spună adevărul și să nu-și ia răgaz de câteva zile”.

La audierile de marți, Costel Alexe spunea că mare parte din deșeurile din București în loc să ajungă să fie colectate selectiv, ajung într-unul din cele două depozite ecologice de deșeuri, Chiajna și Vidra, „care numai depozite ecologice nu sunt și le respiră bucureșteni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.