Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-iștii vor în TEAM BUILDING la mare, dar nu pe banii lor/ UPDATE Liderul senatorilor: Solicitarea e greșită. Este vorba doar de consilierii parlamentari

PSD
PSD sigla

Potrivit ordinii de zi a ședinței Biroului Permanent de mâine (marți), Partidul Social Democrat cere decontarea cheltuielilor din bugetul Senatului a unei deplasări la mare pentru nu mai puțin de 44 de senatori pentru 3 zile.

„Solicitarea domnului senator Lucian Romașcanu, liderul Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, privind aprobarea decontării din bugetul Senatului a cheltuielilor de cazare și transport aferente deplasării a 44 de senatori și a 12 consilieri ai grupului, în perioada 29 – 31 august 2021, în circumscripția electorală nr. 14, Constanța”, potrivit ordinii de zi a Senatului.

UPDATE: Ulterior șeful Grupului Parlamentar PSD din Senatul Romaniei, senatorul Lucian Romașcanu, a transmis redacției că solicitarea a fost una greșită și că nu e vorba de senatorii PSD ci doar de câțiva consilieri parlamentari, solicitare care a fost ulterior abandonată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.