Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de efect pe scena politică. PSD merge la Înalta Poartă să bată PNL cu propriile arme: scrisoare despre 'abuzul' cu alegerea primarilor în două tururi

CEX PSD a decis marti in Parlament sa trimita o scrisoare principalelor institutii europene in legatura cu intentia PNL de a schimba legea pe ultima suta de metri astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi. In timpul guvernarilor PSD din 2017-2019, acest tip de demers a fost folosit in mod repetat de PNL si USR pentru a acuza „asaltul asupra justitiei” al PSD.

„Am decis sa trimitem o scrisoare din partea PSD la presedintele Comisiei Europene, la grupul socal-democratilor, la presedintele Parlamentului European si la toti europarlamentarii. Acest abuz de a schimba legile electorale in pofida unei decizii a CCR si a opiniei Comisiei de la Venetia, nu au dreptul sa modifici legile electorale cu 2-3 luni inainte de momentul electoral, nu s-a intamplat niciodata in istoria Romaniei asa ceva. PSD e de acord cu alegeri in doua tururi pentru 2024”, a zis Ciolacu.

Vezi si: Traian Băsescu bate cu pumnul în masă la Bruxelles: Asta este inacceptabil pentru România / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.