Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD mută rapid: Camera Deputaților ar putea deschide piețele închise de Guvern!

Inquam Photos / George Calin
plen vot parlament motiune camera deputatilor

PSD a depus în Parlament un amendament astfel încât piețele aflate în spații închise, a căror funcționare a fost suspendată temporar de Guvern ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, să își poată relua activitatea în orice spații. Legea la care s-a depus amendamentul va intra la vot final marti, in plenul Camerei Deputatilor, for decizional. Ar exista o majoritate PSD - Pro Romania  - UDMR pentru adoptarea legii, spun surse din PSD.

  • „Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”, este amendamentul depus de liderul PSD Marcel Ciolacu si senatorul PSD Daniel Zamfir.

Marcel Ciolacu a scris pe Facebook: „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. #PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra românilor care își câștigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse românești. Vom vota mâine în plenul Camerei Deputaților amendamentul prin care piețele să rămână deschise, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare și protecție sanitară”.

Daniel Zamfir a scris pe Facebook: „NU MOR CAII CAND VOR CAINII. Astazi, impreuna cu presedintele Marcel Ciolacu am depus un amendament la Ordonanta 78/2020 prin care nu-i permitem lui Orban sa inchida pietele! Sa se respecte distantarea sociala, sa se ia masuri de siguranta sanitara, dar sa nu se inchida sau sa-i arunce pe tarani pe trotuare si un parcari in plina iarna! Maine va fi votata in comisii si va merge la plen! Nu te lasam, Ludovice, sa distrugi agricultura romaneasca si nici sa-i duci la sapa de pe fermierii romani!”

Citește și: România a intrat în mini-LOCKDOWN, la miezul nopții: 9 reguli oficiale care se aplică, la nivel național, pentru următoarele 30 de zile .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.