Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD nu crede în demisiile USR PLUS. Grindeanu: La Cotroceni se vede Iohannis cu Barna, Cîțu nu a semnat demisiile și nu a numit înlocuitori VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă ia în calcul să participe la plenul în care se va citi moțiunea de cenzură, după ce Ludovic Orban a anunțat că ia în calcul să convoace plenul în acest sens.

Mi-e foarte greu să mă iau după declarațiile unui tip Orban. O să vedem în momentul în care acest lucru se întâmplă. În acest moment știu un sigur lucru: că la Cotroceni e o întâlnire între Iohannis și Barna. Știu că există doar 7 demisii, nu ia multe a acestor ipocriți de la USR și că acele demisii nu au fost încă acceptate, nu au intrat pe circuit. Cîțu nu le-a acceptat. nu a numit înlocuitori ca să intrăm în făgașul normal”, a declarat Grindeanu.

Acesta a spus că PSD nu vrea să intre în „circ”, precizând că în momentul în care se va citi moțiunea de cenzură în plenul Parlamentului și va ajunge la vot, PSD va vota.

„Nu vrem să intrăm în circul celor de la putere pentru că este un circ între PNL și USR care timp de un an și-au bătut joc de România”, a mai spus Grindeanu.

 

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.