Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Nu primim lectii de guvernare de la cei care au jefuit bugetul public

firea sova

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul critica 'modul iresponsabil, ineficient și discreționar în care sunt colectați și cheltuiți banii publici de către premierul Victor Ponta' care ar fi dus la pagubirea bugetului cu 1,1 miliarde de euro, potrivit unui raport al Curtii de Conturi.

Ca raspuns la aceste acuzatii, purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Gabriela Firea precizeaza raspicat: "Nu primim lectii de guvernare de la 'Noul PDL', cei care au jefuit ani la rand bugetul public".

Citeste si: Relele practici de guvernare ale lui Ponta au făcut o gaură de 1,1 miliarde de euro

"Principala preocupare a doamnei Andreea Paul in aceste zile ar trebui sa fie legata de gravele acuzatii de coruptie la adresa guvernului din care a facut parte. Doamna Paul ar trebui sa le explice romanilor cum este posibil ca, in timp ce lor li se taiau salariile, li se impozitau pensiile iar taxele erau crescute, partidul din care face parte isi finanta campaniile electorale cu bani proveniti din spaga, iar membrii sai marcanti se lafaiau in lux, opulenta lor fiind platita cu bani furati de la cetatenii acestei tari.

In timp ce doamna Paul a fost consiliera unui premier al carui ministri au bagat mana in bugetul tarii pana la cot, actualul guvern este cel care a scos la iveala multe dintre aceste infractiuni si a instiintat autoritatile competente despre ele. Guvernul Ponta va colabora in continuare cu Justitia pentru ca toate jafurile din perioada de guvernare a PDL sa fie descoperite si autorii lor pedepsiti", precizeaza Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.

Firea cere celor din PNL sa nu isi mai 'apere penalii' daca doreste sa arate ca s-a schimbat in bine.

"Daca noul PDL - pentru ca Noul PNL este nimic altceva decat un nou PDL - doreste sa demonstreze ca s-a schimbat in bine, atunci ar trebui sa nu-si mai apere penalii, sa se delimiteze de coruptie si sa se concentreze mai mult pe ce poate face pentru romani, nu pe inventarea unor noi scandaluri.

Pedelistii nu se mai pot comporta ca si cum in perioada lor de guvernare nu s-a intamplat nimic, asta in timp ce procurorii ne spun ca prejudiciul pe care l-au adus Romaniei se ridica la miliarde de euro", conchide Gabriela Firea.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.