Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o acuză pe Clotilde Armand că lasă fără apă caldă, de la 1 august, locuitorii din sector

Facebook
Clotilde Armand

Președintele PSD Sector 1, deputatul Petre-Florin Manole, îi reproșează primarului Clotilde Armand că lasă fără apă caldă, din 1 august 2022, peste 15.000 apartamente, pentru că blochează o investiție de modernizare.

„Primarul Sectorului 1 lasă fără apă caldă, de la 01 august 2022, peste 15.000 apartamente. Începând cu data de 01 august 2022, din vina exclusivă a Primarului Sectorului 1 Clotilde Armand, S.C. CET GRIVIȚA SRL nu mai poate livra agent termic, lăsând fără apă caldă și fără căldură locuitorii Sectorului 1!”, declară Petre-Florin Manole.

El afirmă că primarul Sectorului 1 al Municipiului București încalcă, cu rea credință, prevederi legale.

„Pentru creșterea eficienței energetice și a capacității de producție, Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat în anul 2018 investiția de modernizare a SC CET GRIVIȚA SRL, investiție aflată în curs de derulare, cu termen de execuție 2022 și pe care primarul Sectorului 1 Clotilde Armand o blochează cu bună știință!”, adaugă Manole.

„Solicităm Primarului Sectorului 1 al Municipiului București respectarea legii și îndeplinirea atribuțiilor astfel încât SC CET GRIVIȚA SRL să livreze în continuare apă caldă și căldură (sezonul rece 2022-2023) către populație. Cetățenii Bucureștiului vor suferi din cauza blocajului administrativ și a incompetenței administrației Armand”, conchide Manole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.