Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o acuză pe Clotilde Armand de populism: 'Anii de critică acerbă a voucherelor sociale s-au încheiat cu o promisiune de mită electorală în bloc'

PSD Bucuresti
PSD Bucuresti

Liderul PNL Sector 1, Petre Florin Manole, critică luni intenția primarului Clotilde Armand de a oferi fiecărui locuitor din sector un tichet anticriză în valoare de 1.000 lei.

„Clotilde Armand a chemat conducerea USR Bucuresti la sediul Primăriei Sectorului 1 ca să spargă împreună pușculița cu bani publici. După ce a făcut investiții de 1,6% pentru sănătate și a atras 0 fonduri europene, Clotilde Armand promite că dă 1.000 de lei fiecărui cetățean din Sectorul 1. Ajutor anticriză! Nu contează dacă ești angajat pe salariul minim sau milionar în euro, pensionar sau CEO., dacă locuiești în Chitila sau în Primăverii!”, a scris liderul PSD Sector 1 pe Facebook.

„Digitalizarea, investițiile în educație, infrastructură și spitale, toate promisiunile de reforme peste reforme au fost uitate! Anii de critică acerbă a voucherelor sociale s-au încheiat astăzi cu o promisiune de mită electorală în bloc. Adevărul este că primăria dispune de foarte mulți bani care sunt la dispoziția primarului și care nu sunt folosiți la nimic. E mult mai bine ca ei să ajungă la cetățeni, dar doar la cei care au cu adevărat nevoie de sprijin, la cetățenii cu venituri reduse. Partidului Social Democrat va depune amendamente pentru ca USR să nu dispună după bunul plac, fără criterii și reguli, să nu risipească banul public pe proiecte populiste”, a adăugat Petre Florin Manole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.