Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o pune la punct pe Corina Crețu: 'Ar fi trebuit să aștepte o decizie a partidului'

www.b1.ro
Viorica Dăncilă Corina Crețu

Comisarul european Corina Crețu a confirmat, vineri seara, că va candida la europarlamentare, menționând că a primit o singură propunere, cea din partea Pro România, partidul înființat de fostul premier Victor Ponta.

PSD a recționat, sâmbătă la prânz, prin vocea lui Florin Iordache, vicepreședinte al partidului și al Camerei Deputaților.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

”Nu s-a făcut nicio oferă nimănui. Mi se pare hazardat să spui că ”voi candida de la Victor Ponta”. Ponta reprezintă pe cei care sunt nemulțumiți de PSD.

M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie... şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Mă aștept să se întețească atacurile la Guvern din partea ei. Putea să aibă o discuție colegială cu cei din Guvern.”, a spus Florin Iordache la Antena 3.

Citește și: Juncker salută o decizie controversată a Guvernului României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.