Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD pregătește reacția în RĂZBOIUL cu Iohannis și Orban: o replică riguroasă şi susţinută

Inquam Photos/Octav Ganea
BPN PSD - Dancila, Dragnea, Neacsu, Firea

Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al PSD Timiş care a adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, că social-democraţii trebuie să ofere "o replică riguroasă şi susţinută" la "tentativa de a destabiliza din nou guvernarea României şi (...) ţara".

Citește și: ALERTĂ în Capitală: un copil a murit și părinții au orbit, după ce au mâncat shaorma

"Tema cea mai importantă de dezbatere a fost aceea generată de plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva premierului României. Cred că unanimitatea cu care a fost votată rezoluţia de susţinere spune totul despre faptul că şi organizaţiile PSD din regiunea vest nu pot da decât un singur mesaj, anume acela că nu putem asista pasivi la modul în care se încearcă discreditarea premierului României într-un moment ca acesta, iar PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică riguroasă şi susţinută la această tentativă de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, ţara", a spus Fifor. 

La rândul său, preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a arătat că este nevoie de stabilitate, adăugând că România nu-şi mai permite schimbarea premierului şi a echipei. În opinia sa, aplicarea măsurilor din programul de guvernare demonstrează că se merge "pe drumul cel bun" 

"Chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr, în unanimitate s-a votat această rezoluţie de susţinere. S-a transmis un mesaj foarte clar conducerii naţionale (...) că suntem pregătiţi inclusiv să ieşim în stradă, dacă va trebui să susţinem, pentru că nu este normal şi corect ca PSD să piardă guvernarea, atâta timp cât am fost aleşi în 2016, de cetăţeni", a afirmat Dobra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.