Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD primeşte o lovitură cruntă pe finalul perioadei de "transferuri"

psd

În ultimele zile în care aleşii locali pot migra politic fără să-şi piardă mandatele, PSD primeşte o lovitură dureroasă. Una dintre persoanele care se află în topul donatorilor partidului a ales să părăsească PSD.

Marcel Mihoc, secretar executiv al PSD Timiş şi consilier judeţean, şi-a dat demisia din partid, alegând să rămână independent. Mihoc era şi coordonatorul campaniei electorale prezindeţiale pe judeţul Timiş! Anul trecut, Mihoc s-a situat pe locul 7 într-un top național al persoanelor fizice care au făcut donații bănești către PSD.

„Am luat cea mai grea decizie din cariera mea politică. Am ales să părăsesc grupul consilierilor județeni PSD și să-mi continui activitatea de pe poziția de independent. Pentru că suntem în toiul campaniei electorale, nu doresc să agit apele mai tare decât este cazul și prin urmare nu îmi voi motiva pentru moment decizia. În cadrul alegerilor interne ale PSD din 2011 l-am susținut pe Victor Ponta, spre deosebire de mulți alți colegi de partid care ocupă acum funcții și care au făcut joc la două capete, pentru ca, ulterior, să se declare mari susținători ai variantei câștigătoare”, a declarat Mihoc, citat de presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.