Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, răspuns TĂIOS la atacurile lui Klaus Iohannis: Ne-a IGNORAT! Arată lipsă de seriozitate

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, susține că președintele Klaus Iohannis nu a invitat delegația PSD la Cotroceni, dar nici nu a răspuns la amendamentele pe care aceștia le avea la Acordul național pe care îl inițiase. Fifor îi cere președintelui să explice public cu ce anume nu a fost de acord din setul de propuneri venite de la PSD.

Citește și: Liderul USR, declarație care naște controverse: Aș vota o lege pentru căsătoria între persoane de același sex

”Îmi pare rău că președintele a ignorat apelul Partidului Social Democrat cu privire la acordul politic național. Am propus completarea acestui pact cu valori și principii europene esențiale pentru România pe care, însă, domnul Iohannis le ignoră deliberat, fiind captivat de-a dreptul de campania electorală în care se află de la începutul anului.

Ce înseamnă această tăcere absolută, această lipsă totală de reacție din partea domniei sale? Cu care din propunerile PSD nu a fost domnul Iohannis de acord? Cerem un răspuns. Pentru că românii merită un răspuns. Nu este și președintele celor care au votat în 26 mai pentru un parcurs european sănătos? Pentru ei nu se semnează acordul?

România nu mai poate avea un președinte interesat doar de propria campanie electorală.

Aceste jocuri de imagine, încununate fastuos la Cotroceni sub semnul Aliantei Austeritatii PNL-USR-ProRomania, arată doar lipsă de seriozitate, de responsabilitate și de respect pentru români.”, scrie Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.