Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție la declarațiile halucinante ale lui Florin Cîțu: România are cel mai mare ghinion

PSD
PSD sigla

PSD reacționează la declarația premierului Florin Cîțu, cel care s-a legat de faptul că ursul Arthur n-ar fi fost cel mai mare din România. Cei de la PSD susțin că premierul Florin Cîțu minimalizează totul pentru a masca dezastrul produs de guvernarea liberală.

”Explicația halucinantă dată de Cîțu față de vânarea ilegală a celui mai mare exemplar de urs din țara noastră arată pe deplin atitudinea actualului prim-ministru față de România.

„Ursul ucis nu era chiar cel mai mare din România”, a concluzionat azi premierul Cîțu, în încercarea penibilă de a minimiza un act de braconaj.

Tot așa, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de șomeri, pentru a ascunde dezastrul din piața muncii produs de guvernarea liberală!

La fel, Cîțu ne spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de falimente, pentru a masca incompetența lor în a gestiona economia!

De asemenea, Cîțu ne va spune că în România nu se înregistrează cel mai mare număr de copii care abandonează școala, pentru a nu se vedea dezastrul pe care l-au produs în educație!

Un lucru e clar: România are cu siguranță cel mai mare ghinion să ajungă pe mâna acestor incompetenți!”, arată cei de la PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.