Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacție VIRULENTĂ împotriva celor de la PNL pe tema TRASEISMULUI politic: 'Șantajul, traficul de influență și abuzul în serviciu sunt folosite fără jenă'

PNL vs PSD

Partidul Social Democrat are o reacție vehementă împotriva celor de la PNL. În preajma alegerilor locale social-democrații își dau seama că mai mulți reprezentanți marcanți din teritoriu părăsesc„corabia” pentru PNL. Astfel, ei acuză guvernul condus de Ludovic Orban (PNL) că îi ademenesc pe aleșii locali cu bani din fondul PNDL.

„Sediul Guvernului este cuibul grupului infracțional organizat Orban-Grindă care cumpără la bucată primari, pe banii românilor! De la noaptea ca hoții liberalii au ajuns la ziua ca mafioții!

Șantajul, traficul de influență și abuzul în serviciu sunt folosite fără jenă, la vedere, de capii guvernării pentru a amenința cât mai mulți primari PSD sau ALDE. Cohorte întregi de aleși locali sunt adunate în miezul zilei ca să li se pună la tâmplă pistolul PNDL. Dacă devii liberal, primești bani de la buget, dacă nu – ghinion, vine și poliția peste tine!

Au transformat resursele țării într-o feudă de partid: toacă miliarde doar pentru interesul lor electoral, nu rămâne nimic pentru relansarea țării.

Când au preluat puterea, liderii PNL urlau că se opun primirii oricăror traseiști în partid. Acum și-au înghițit promisiunile, ba se și laudă cu noile cuceriri. În guvernarea Orban, drumul de la traseism la fariseism a ajuns la fel de scurt precum cel de la liberal la penal", au precizat reprezentanții PSD.

Cazuri recente

Exemple: un fost membru PSD Argeş, Sorin Apostoliceanu, este candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Piteşti. Și în județul Cluj primarul Cristian Matei, de la Turda, a trecut de la PSD la PNL. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre exemple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.