Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD reacționează la fuziunea Pro România-ALDE: 'Electoratul nostru alege siguranța, nu aventura'

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, spune, referitor la fuziunea ALDE-ProRomânia, că electoratul PSD este stabil și alege „siguranța, nu aventura”.

„Am văzut că e o chestiune repetitivă asta cu blatul. Noi am înțeles să facem politică serioasă dincolo de gargară. Iar politică serioasă înseamnă program de guvernare. Le vom prezenta pe toate. Noi așa înțelegem să facem politică. Eu cred că noi avem un electorat cât se poate de stabil care alege siguranța, nu aventura. S-a văzut și la locale”, spune Sorin Grindeanu.

El a admis că au fost discuții cu liderii ALDE și Pro România, dar decizia PSD a fost ca social-democrații să se prezinte singuri la alegeri.

„Am avut discuții. Îi considerăm parteneri de dialog, dar noi am decis să mergem singuri la aceste alegeri. Cu această decizie mergem înainte. Conform legii nu mai ai voie să faci alianțe. Noi suntem PSD. Dacă cineva dorește să se înscrie în PSD și dacă îndeplinește criteriile, suntem un partid cu porțile deschise”, a conchis social-democratul.

Pro România și ALDE au decis să fuzioneze. Noul partid se va numi Pro România Social Liberal. Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că acesta se dorește a fi o adevărată forță de opoziție.

Victor Ponta a acuzat PSD de blat politic. „Din păcate, PSD nu a vrut și nu vrea să fie un partener în opoziție față de președintele Iohannis și de guvernarea PNL. Au făcut și merg pe idea unui blat politic, a unei înțelegeri, acceptă să fie un sac de box pe care îl lovesc pe rând Iohannis și PNL”, a spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.