Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, replică rapidă pentru Orban: 'Pseudopremierul României trăieşte într-o lume paralelă şi ne serveşte cu puseuri de delir'

Facebook
titus corlatean

PSD reacţionează rapid la declaraţia de presă susţinută miercuri seara de Ludovic Orban. Titus Corlăţean, vicepreşedinte al Senatului, afirmă că Orban are puseuri de delir şi combate toate cele trei subiecte abordate de premier.

"Pseudopremierul României trăieşte într-o lume paralelă şi ne serveşte cu puseuri de delir. Iese după două luni şi jumătate de când ne-au băgat în carantină şi anunţă România poate accesa 3 miliarde. Sunt mai puţini decât banii luaţi împrumut de domnul Cîtu azi la o dobândă de 10 ori mai mare decât Bulgaria", a declarat Corlăţean, la Antena 3.

Titus Corlăţean critică şi atacul lui Orban la adresa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce instituţia l-a amendat pe Klaus Iohannis.

"Domnia sa a simţit nevoia să îl mai perie pe umăr pe Iohannis. Oamenii aceştia nu au niciun gram de respect pentru instituţii importante ale statului român. Eu aveam motive să critic CNCD, pentru că au spus că e în regulă să folosească aceşti indivizi expresia ciuma roşie, deşi e de sorginte nazistă", a mai precizat senatorul.

Vicepreşedintele Senatului afirmă că şi criticile lui Orban referitoare la modificarea în Parlament a Hotărârii de Guvern privind isntituire stării de alertă sunt neîntemeiate, de vreme ce Marcel Ciolacu a vrut să suspende şedinţa plenului Parlamentului, pentru consultări, însă liderul deputaţilor PNL a susţinut că procedura este legală şi trebuie să se meargă mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.