Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu se duce cu mandat la Palatul Cotroceni: 'Remus Pricopie are susținerea unei majorități parlamentare'

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, la sediul partidului, înainte de a merge la consultările de la Palatul Cotroceni, că social-democrații împreună cu PRo România îl susțin pe Remus Pricoprie, rectorul SNSPA. Ciolacu a adăugat că există majoritate PSD-PRo România pentru formarea Guvernului.

„Mandatul nostru e clar – Remus Pricopie! Suntem două forțe care susținem aceeași propunere. Am conturat o majoritate parlamentară. Am dovedit prin vot, 261 de voturi la moțiune prin care a fost demis Guvernul Orban.

PSD și Pro România au suficientă majoritate de a forma guvernul România. Am văzut că USR are o propunere, iar la PNL Orban s-a autopropus”, a spus Ciolacu.

Citește și: Cine este Remus Pricopie, propunerea de prim-ministru din partea PSD și Pro România

Remus Pricopie este rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Este născut la 22 ianuarie în Neamț și a fost ministrul educației în guvernarea Victor Ponta din decembrie 2012 până în decembrie 2014. Este căsătorit și are doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.