Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se face țăndări: Cerere importantă de la Bruxelles

PSD

În PSD se duc lupte interne pentru preluarea puterii după ce Victor Ponta s-a autosuspendat. Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan e de părere că social-democraţii ar trebui să se reunească în cadrul Congresului. În aceeaşi postare, Ivan îl critică pe Liviu Dragnea şi îl acuză că l-a îndepărtat din formaţiune pe Mircea Geoană, iar acum „a trecut la Ponta“.

Citește și: Victor Ponta are SURSE la DNA! Adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia din fruntea PSD

Daca ce i se intampla zilele acestea lui Victor Ponta poate fi privit cu o anumita frustrare si dezamagire de catre membrii de partid care, ca si mine, au crezut cu toata convingerea intr-un proiect de reformare a PSD, ceea ce face Liviu Dragnea in ultima perioada nu poate crea decat indignare, revolta si repulsie.

Singurul merit pe care l-a avut vreodata Dragnea in PSD este ca a rafinat pana la nivelul de arta tipul de politician "lipitoare". Acel gen de politician fara vreo calitate deosebita in afara de oportunismul feroce si capacitatea de a se face util, de a se da bine pe langa sef, de a baga pe cat se poate capul in toate pozele cu acesta, de a-l dubla pana la identificare in tot ce face si spune. Un astfel de personaj se hraneste cu imaginea celui pe care il serveste in speranta ca va ajunge inj locul lui la un moment dat.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, anunț crucial pentru Victor Ponta

Liviu Dragnea nu a facut decat sa stea lipit de Mircea Geoana si Victor Ponta, sa incerce cu disperare sa transfere din imaginea acestora in scopul clar de a le lua locul. L-a omorat pe Geoana, a trecut la Ponta. Acum considera ca i-a venit randul sa conduca partidul.

Cătălin Ivan e de părere că nu Comitetul Executiv are atribuţiile necesare pentru a decide cine conduce partidul.

Citește și: Traian Băsescu lovește decisiv: Acolo s-au falsificat probe

”Ii transmit lui Liviu Dragnea ca nu exista alta varianta de a conduce acest partid decat printr-un congres. Membrii de partid sunt cei care trebuie sa decida cine conduce partidul si in ce directie trebuie sa mergem, in niciun caz Comitetul Executiv. Atacandu-l pe Victor Ponta nu va ajuta nici partidul si nici el nu va ajunge sa-i ia locul.

Comitetul Executiv are o singura decizie de luat, iar aceasta trebuie sa fie data congresului.”, spune Ivan.

Citește și: Victorie pe toată linia pentru Sebastian Ghiță împotriva DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.