Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD se reunește într-o crucială ședință a CEx

victor ponta psd

Social-democraţii se reunesc vineri şi sâmbătă la Sinaia în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pe agenda discuţiilor fiind situaţia politică la zi şi priorităţile de guvernare ale Cabinetului Ponta. 

În aceleaşi zile vor avea lor reuniunile grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor şi Senat şi întâlnirea conducerii PSD cu europarlamentarii partidului. 

Reuniunile premerg Consiliului Naţional al PSD din 20-21 martie, for de conducere care va decide principalele modificări la statutul partidului şi care va valida convocarea congresului. 

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni că va prezenta la Sinaia principalele priorităţi de guvernare pentru perioada 2015-2016. 

"Vineri şi sâmbătă va avea loc întâlnirea obişnuită a CExN, în care voi prezenta ca prim-ministru al PSD şi al coaliţiei de guvernare principalele priorităţi de guvernare şi faptul că obligaţia noastră în 2015-2016 este să continuăm creşterea economică, crearea de locuri de muncă, măsurile de protecţie socială, de dezvoltare economică şi a infrastructurii. De asemenea, vom discuta principalele subiecte care se vor afla pe agenda Consiliului Naţional în 20-21 martie, consiliu care urmează să adopte în primul rând o poziţie foarte clară legată de noul proiect politic de modificare a statului PSD şi de convocare a Congresului, care să stabilească conducerea pentru următoarea perioadă", a anunţat preşedintele PSD la finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al partidului, care a avut loc la începutul săptămânii. 

El a reafirmat că viitorul statut al PSD va conţine prevederi clare referitoare la cei care au probleme cu justiţia, dar a adăugat că modificarea acestuia va fi făcută de Consiliul Naţional, respectiv de Congres. 

Joi au loc la Hotelul Mara din Sinaia discuţii informale, urmând ca vineri, de la ora 10,00, să aibă loc şedinţa CExN al PSD. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.