Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Sector 5 determinat sa arate ca ii supravietuieste lui Vanghelie

Conferința extraordinară a PSD Sector – 5 București a avut loc joi, 19 martie, la Palatul Parlamentului, în prezența a 400 de delegați. În cadrul acestei conferințe a fost validată noua conducere a organizației, în frunte cu președintele Cristian Rizea. Acest eveniment, ce a avut loc in prezenta unor personalitati de marca, a fost menit sa arate ca organizatia PSD Sector 5 ii supravietuieste lui Marian Vanghelie, plecat din partid si ajuns dupa gratii.

“Trebuie un alt mod de a face politică, trebuie să-i convingeți pe oameni că în sectorul 5 există o organizație a unui partid care are ca principale obiective schimbările majore în societate.”, a declarat președintele executiv PSD, domnul Liviu Dragnea.

“Suntem din nou în fața unui veritabil moment zero. Acum două luni mi s-a încredințat această misiune. Sunt genul de om căruia îi plac provocările, chiar dacă știu că mă vor aștepta zile întregi de muncă. De astăzi, PSD Sector 5 nu mai e pe persoană fizică.”, a concluzionat proaspăt-alesul președinte al PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

La eveniment au participat personalități politice și oameni de afaceri, printre aceștia – președintele executiv PSD, dl. Liviu Dragnea, ambasadorul Olandei, Excelența Sa dl. Matthijs van Bonzel, directorul SOCAR Romania, dl. Hamza Karimov, secretarul general PSD, dl. Andrei Dolineaschi, președintele PSD București, d-na. Ecaterina Andronescu, vicepreședintele Camerei Deputaților, d-na. Rodica Nassar, secretarul executiv PSD Bucuresti, dl. Codrin Ștefănescu și mulți alții.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.