Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD şi ALDE au obţinut în Mehedinţi, în urma redistribuirii voturilor, câte un mandat de parlamentar

alde.ro
alde

ALDE a obţinut, în urma redistribuirii voturilor un mandat de senator, iar PSD unul de deputat, reuşind să obţină în total, în judeţul Mehedinţi, la scrutinul din 11 decembrie, patru mandate de parlamentar, a declarat miercuri, pentru Agerpres, preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Aladin Georgescu.

Potrivit acestuia, la alegerile parlamentare, candidaţii PSD pentru Camera Deputaţilor au fost votaţi de 61.280 alegători, iar cei pentru Senat, de 60.879 alegători. "Datorită acestor rezultate, câte un mandat de deputat au câştigat de primarul comunei Şimian, Constantin Truşcă, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Vlad Bontea, şi, după redistribuire, avocatul Alexandru Bălănescu. Mandatul de senator a revenit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Liviu Mazilu", a precizat Georgescu.

El a mai arătat că PNL, fiind votat de 17.642 alegători, şi-a adjudecat un mandat de deputat - ce-i revine preşedintelui organizaţiei mehedinţene, Virgilică Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.