Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD și PNL au întors de la groapă 'mortul' USL: 'Rămâne fiecare cu geaca lui, dar mergem împreună'

PNL - PSD depunere lista europarlamentare, Ciuca, Ciolacu, Rares Bogdan

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și primii 10 candidați de pe lista pentru alegerile europarlamentare au consfințit alianța dintre cele două mari partide din România prin depunerea listei comune de candidați la alegerile europarlamentare la sediul Biroului Electoral central.

Mihai Tudose din partea PSD și Rareș Bogdan de la PNL vor trebui să cadă la pace și să se ocupe de coordonarea camapniei pentru alegerile europarlamentare, în calitate de coordonatori.

Întrebați dacă se va întâmpla un episod similar ca atunci când PSD și PNL au colaborat, în defunctul USL, și au făcut schimb de geci la fel cum au făcut, pe atunci, liberalul Ludovic Orban și social-deomcratul Liviu Dragnea, Mihai Tudoase a luat cuvântul și a spus că "nu cred că putem, că nu ne ajută dimensiunile - o să rămână așa, fiecare cu geaca lui, dar să mergem împreună când le purtăm“

 

Mihai Tudose: „Nu am văzut pe nimeni batându-se sau uitându-se urât“

 

„Nu putem spune că s-au armonizat toate într-o clipă, apar conflicte mai puține. După cum vedeți, sunt echipe și PSD și PNL, intercalate, și nu am văzut pe nimeni batându-se sau uitându-se urât în ultima oră. Poate dacă forțăm lucrurile, nu ies așa bine. E ceva real, suntem la guvernare, lucrurile încep să funcționeze, sunt optimist", a afirmat Mihai Tudose.

Din tabăra liberalilor, Rareș Bogdan a răspuns că „e important ca oamenii să înțeleagă momentul pentru România, complicat geopolitic, geostrategic, dar pe de altă parte, de bun augur pentru investiții, fonduri europene“. „Avem un război care creează noi frisoane. Cei care au privit din '90 politica românească înțeleg momentul și că cele două mari partide s-au unit azi într-o altă pentru o forță crescută la nivel european. Cele două partide prezintă liste separate în peste 3000 de urme. Bătăliile de dragul bătăliilor nu mai pot continua. Traseismul este sub... sunt vreo 100 de primari care s-au mișcat într-o parte sau alta, vreo 84, dacă nu a plecat altul în ultima oră, sunt convins că liderii PNL și PSD vor avea maturitatea de a se gândi la țară și apoi la politică", a conchis Rareș Bogdan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.