Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îl combate pe Cristian Ghinea cu documente oficiale: 'A persevera în prostie și a fi mândru de asta e ceva ce numai un USR-ist știe'

PSD
PSD sigla

Fostul ministru al fondurilor UE, Cristian Ghinea (USR), primește o replică virulentă de la PSD după ce fostul demnitar a afirmat că nu se interzice prin PNRR utilizarea lemnelor pentru încălzire și că europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu merită premierul de „prostul lunii” pentru că dezinformează pe acest subiect.

„A greși este omenește – știm cu toții – dar a persevera în prostie și a fi mândru de asta este ceva ce numai un USR-ist precum Ghinea știe. După ce a făcut varză PNRR-ul, pe care l-a ținut la secret până în ultima clipă, ca pe propriul jurnal amoros, Ghinea reacționează cu violența și agresivitatea specifică USR-iștilor când se încearcă îndreptarea greșelilor sale. Pentru corecta informare a opiniei publice punem la dispoziție print screen-ul din PNRR-ul lui Ghinea, atât în limba română cât și în engleză, în care se arată, cu subiect și predicat, la reforma 6, pct. ii), că România și-a asumat că va renunța la încălzirea pe lemne până în 31 decembrie 2023”, transmite miercuri PSD.

„Acesta este Ghinea, un mincinos, manipulator și calomniator fără pereche, care nu își recunoaște greșeala, incompetența și impostura. Acest om demonstrează, încă o dată, deși nu mai era cazul, că și-a pierdut busola și că este rupt de realitate. Fără a avea simțul penibilului, acesta scrie pe Facebook că prin PNRR: ”Statul român va trebuie să reducă masa lemnoasă tăiată ilegală și să stimuleze alte metode de încălzire”. Lăsând la o parte greșelile de gramatică, ce stârnesc râsul unui copil de clasa a 4-a, Ghinea crede că suntem proști cu toții. Legătura dintre furtul de lemne și dreptul oamenilor de a se încălzi nu are nici un corespondent în realitate. Vorbind despre mafia lemnului, în contextul renunțării la încălzirea pe lemne, Ghinea îi jignește pe toți oamenii corecți și onești care folosesc acest combustibil pentru încălzirea locuințelor. În România, circa 50% dintre locuințe se încălzesc cu focul din sobe, șemineuri, teracote. În mediul rural peste 80% din locuințe se încălzesc cu ajutorul lemnelor. PSD va îndrepta greșelile USR din PNRR, dar nu și rușinea de care s-a umplut Ghinea”, mai spun social-democrații.

Documentele invocate de PSD:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.