Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Tot ce face Udrea e planul lui Băsescu

Președintele PMP s-a lăsat în cursa pentru Cotroceni pentru că ”îl bat pe Ponta.”

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, e de părere că tot scandalul din ultimul timp din jurul PMP e parte a unui plan bine pus la punct de către Traian Băsescu, se arată într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

”Scenariul lansării candidaturii Elenei Udrea, creat în laboratoarele Cotroceniului, l-am înțeles și am mai vorbit despre el. Așa-zisele contestări din interior, venite din partea unor băsiști pur sânge gen Cristian Preda, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi etc., se derulează potrivit unui plan bine stabilit. „Marea împăcare” cu Elena Băsescu este tot conform acestei acțiuni programate. Atacurile virulente la adresa lui Victor Ponta sunt și ele parte a aceleiași strategii. Toate fiind etape ale proiectului conceput și impus de Băsescu personal.

În concluzie, ignorând candidaturile Monicăi Macovei și a lui Cristian Diaconescu, pe care le putem încadra la rubrica „erori de strategie”, rămâne totuși întrebarea cheie: cum se poziționează oficial prezidențiabila Udrea vizavi de candidatul numit Klaus Iohannis? Pentru că, de fapt, acesta este marele mister. Iar tăcerea „zânei blonde a politicii românești” și a PMP-ului în ansamblu devine pe zi ce trece tot mai suspectă. ”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.