Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-ul rămâne fără grei: A început să plouă cu demisii

psd1

Consiliul Național al Partidului Social Democrat i-a pus pe gânduri pe mulți dintre liderii partidului. După Radu Mazăre și Vlad Cosma, care și-au dat demisia din toate funcțiile deținute în formațiune, un alt greu a decis să le urmeze exemplul.

Citește și: Decizie DRASTICĂ luată de deputatul PSD Vlad Cosma

Senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău. Victor Mocanu a declarat că a luat această decizie care va rămâne valabilă până când dosarul său din justiţie va fi soluţionat. În prezent, parlamentarul are pe rol un proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde trebuie să răspundă pentru modul în care au fost achiziţionate materiale pentru inaugurarea noii Maternităţi, în anul 2012 când era preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

“Având în vedere prevederile rezoluţiei Consiliului Naţional al PSD, am considerat că trebuie mă suspend din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene până la soluţionarea dosarului meu din Justiţie. Cred că în acest fel fac bine şi partidului şi colegilor din PSD”, a declarat senatorul Victor Mocanu pentru Jurnalul de Buzău.

“Nu mă gândesc să plec către o altă formaţiune politică. În continuare, voi acţiona în susţinerea idealurilor social-democratice din România atât în Senat, cât şi în viaţa publică”, a spus Victor Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.