Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Vom finaliza marile proiecte de infrastructura rutiera

santier autostrada

PSD spune ca inaugurarea tronsonului de autostrada Nadlac-Arad si deschiderea punctului de frontiera Nadlac II – Csanadpalota reprezinta 'un moment simbolic' deoarece este pentru prima data cand Romania este legata prin autostrada de restul Europei.

"Guvernul Ponta a reusit sa duca la bun sfarsit acest proiect si isi asuma ca, in perioada urmatoare, sa depuna toate eforturile necesare pentru a se asigura ca A1 va lega Bucurestiul de Europa. Asta inseamna ca prioritatea zero a actualei guvernari ramane tronsonul Sibiu-Pitesti.

Inaugurarea de astazi vine dupa ce, ieri, acest guvern a semnat Decizia de Aprobare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, prin care Comisia Europeana ne pune la dispozitie 9,5 miliarde de euro. Romania este pe drumul cel bun in ceea ce tine de constructia de autostrazi pentru marile proiecte de care tara noastra are atat de mare nevoie. Tocmai de aceea, mi se pare cel putin jenant cum incearca cei din noul PNL – cei din cauza carora lucrarile la tronsonul Nadlac-Arad au fost blocate, iar finantarea europeana sistata la acea data – sa critice orice lucru bun care se intampla pentru romani si Romania.

Noi am remediat toate problemele lasate in urma lor de cei care formeaza acum noul PNL si noi vom fi cei care, prin munca si profesionalism, vom finaliza marile proiecte de infrastructura rutiera ale Romaniei", spune PSD, intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.