Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vs USR: Alexandru Petrescu, ironie usturătoare pentru Fritz și Armand

Facebook
Alexandru Petrescu

Liderul PSD Sector 1, și cel mai aprig contestatar al edilului local, Clotilde Armand, preia astăzi știrea noastră privind "întâlnirea de lucru" dintre aceasta și primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Amintind perioada cumplită a spolierii românilor în vremea domniilor fanariote, fostul Ministru al Economiei și al Comunicațiilor admite, totuși, în postarea pe facebook, faptul că respectivii conducători aveau măcar cultură:

"Din ciclul "bunul simț nu exista”, noii fanarioți - cu mult mai putina lectura la activ, față de cei originali - ai administrației locale au făcut schimb de experiență, anunțând "Cum am oprit risipa banului public și cum am restructurat primăriile pentru a deveni mai eficienți și mai transparenți. Ne-am împărtășit experiențele ca primari și am vorbit despre investiții în educație, energie verde, digitalizare și alte proiecte esențiale pentru comunitatea locală."

Adevărul e că Timișoara nu e încă sufocată de gunoaie și șobolani, iar în sectorul 1 spitalele mai au puțină căldură. Însă alianța neputinței și incompetenței are planuri mari."

Postarea completă aici:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.