Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zile FIERBINȚI în PSD: Marcel Ciolacu, discuții cu importanți LIDERI europeni

Marcel Ciolacu are o serie de întâlniri online cu mai mulţi oficiali europene, în perioada 8 - 10 februarie, printre care se numără şi preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni Serghei Stanişev sau cu Nicolas Schmit, comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Maroš Šefčovič, vicepreşedintele Comisiei Europene şi responsabil PES Europa de Est ori vicepreşedintele executiv al CE Frans Timmermans, transmite PSD.

Luni, 8 februarie 2021, în agendă au fost prevăzute întrevederi începând cu ora 13.00, cu Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, iar de la ora 15.00 preşedintele PSD Marcel Ciolacu se va întâlni cu Nicolas Schmit, Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, arată un comunicat de presă al PSD.

De asemenea va avea loc o întâlnire cu Maroš Šefčovič, vicepreşedintele Comisiei Europene şi responsabil PES Europa de Est, iar de la ora 18.00 cu Elisa Ferreira, comisarul European pentru Coeziune şi reforme.

Marţi, 9 februarie 2021, începând cu ora 17.00, Marcel Ciolacu va avea o întrevedere cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, iar de la ora 18.00 va avea loc o întâlnire cu Ismail Ertug, vicepreşedintele Grupului S&D şi reprezentant SPD.

Miercuri, 10 februarie 2021, începând cu ora 16.00, Ciolacu se va întâlni cu Christophe Rouillon, liderul Grupului PES din Comitetul European al Regiunilor.

„Această serie de întâlniri demonstrează că PSD este astăzi un partener de încredere atât pe plan european, cât şi în interiorul familiei social-democrate europene. PSD trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană în ceea ce priveşte principalele subiecte de interes: tranziţia ecologică justă, accesarea fondurilor europene, salariul minim european sau drepturile lucrătorilor. Voi aborda, de asemenea, în discuţiile cu înalţii oficiali europeni, două problematici extrem de importante pentru România: lupta împotriva pandemiei şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Sunt subiecte unde există probleme şi întârzieri pe plan intern şi îmi doresc să găsim acele soluţii care să vină cu adevărat în beneficiul cetăţenilor români şi economiei româneşti” a declarat liderul PSD, conform sursei menţionate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.