Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG, amendat de UEFA cu peste 62.000 euro în urma incidentelor din partida cu Juventus Torino

PSG
PSG

Comisia de Disciplină a UEFA a amendat clubul PSG cu suma de 62.250 de euro în special pentru utilizarea fumigenelor în timpul meciului câştigat pe teren propriu (2-1) din 6 septembrie, în Liga Campionilor, împotriva lui Juventus Torino, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Practic, clubul parizian a fost amendat cu 34.250 de euro pentru "aprinderea dispozitivelor pirotehnice", 18.000 de euro pentru blocarea pasajelor destinate publicului şi 10.000 de euro pentru "mesaje provocatoare cu caracter ofensator".

Întâlnirea a fost însă mai mult marcată de incidente din partea suporterilor lui Juventus, incidente aflate încă în curs de anchetare, existând videoclipuri în care suporterii italieni făceau saluturi naziste sau imitau sunete de maimuţă în tribune.

De asemenea, şi FC Nantes a fost sancţionată cu 53.000 de euro amendă pentru folosirea fumigenelor, blocarea pasajelor publice şi invadarea terenului în timpul meciului cu Olympiakos Pireu din 8 septembrie, din Europa League (2 -1).

Rennes, la rândul său, a fost amendată cu 39.125 de euro pentru diverse incidente din timpul meciului cu Fenerbahce din 15 septembrie (2-2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.