Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG anunță că transferă DEFINITIV un triplu campion al Franței la FC Hermannstadt

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi, transferul definitiv al lui Kevin Rimane (28 de ani) la FC Hermannstadt. În a doua jumătate a sezonului trecut, fundaşul central a fost împrumutat la croaţii de la NK Istra.

Kevin Rimane este născut în Guyana Franceză şi are 21 de selecţii la naţionala ţării sale. La PSG a sosit în 2008, iar doi ani mai târziu a fost campion naţional la categoria U19.

Citește și: Rareș Bogdan scoate la suprafață adevăruri cutremurătoare: Clanurile politice au dat tonul, iar clanurile interlope s-au adaptat

Alături de prima echipă a parizienilor, Rimane a evoluat în doar cinci partide, trecându-şi în cont trei titluri în Ligue 1 (2016, 2018, 2019), o Cupă a Franţei (2016) şi Supercupa Franţei (2018).

Deşi a fost legitimat timp de şapte sezoane şi jumătate la PSG, Rimane a evoluat în cea mai mare parte a acestei perioade la echipa secundă a clubului. De asemenea, în 2011-2014, a jucat pentru formaţia franceză US Boulogne. Ultima experienţă a fundaşului central, care poate juca şi mijlocaş defensiv, a avut-o la Istra, în prima ligă croată, unde a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut. Aici, Rimane a evoluat în nouă partide.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

“Clubul îi urează lui Kevin toate cele bune în provocările care îl vor aştepta la echipa din Sibiu, în Transilvania”, scrie site-ul oficial al lui PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.