Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG ar intenţiona să-i rezilieze contractul lui Sergio Ramos (presă)

phantom-marca.unidadeditorial.es
Sergio Ramos

La patru luni după transferul la PSG, Sergio Ramos nu a reuşit să debuteze pentru noua lui echipă, din cazua accidentărilor, astfel că oficialii clubului parizian iau în calcul să-i rezilieze contractul, potrivit presei franceze, citată de marca.com, potrivit news.ro.

Jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala iberică, 180, s-a confruntat cu numeroase probleme fizice, începând din 17 noiembrie 2020, de la meciul Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor, când a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului drept.

Fundaşul de 35 de ani a avut probleme fizice şi în 2021, mai întâi la genunchi, din acest motiv el ratând participarea cu echipa naţională la Euro-2020. Ramos nu şi-a prelungit contractul cu Real Madrid şi a ales să meargă în capitala Franţei, în perioada de transferuri din vara trecută.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

Nici la PSG nu şi-a revenit complet, el suferind o accidentare la pulpa piciorului stâng.

În acest an, Ramos a jucat şapte meciuri, ultimul fiind în 5 mai, când Real Madrid a pierdut, scor 0-2, partida cu Chelsea din manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor.

Potrivit Le Parisien, PSG consideră rezilierea contractului jucătorului de 35 de ani drept un scenariu posibil.

Însă pentru acest lucru, PSG va trebui să ajungă la un acord cu fundaşul central spaniol, a cărui înţelegere actuală cu gruparea franceză este valabilă până în vara anului 2023.

"Încrederea pe care unii şi-au pus-o în fundaşul spaniol în momentul semnării contractului sau chiar după accidentarea suferită la gambă câteva săptămâni mai târziu nu mai este de nezdruncinat astăzi. Atat de mult a scăzut încrederea că va fi recuperat încât varianta rezilierii contractului, deşi nu este pe agenda zilei, nu mai pare science-fiction. PSG începe să admită că ar fi putut să fi greşit”, a notat ziarul francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.