Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG dedică titlul de campioană, obținut după ce sezonul din 2020 nu s-a mai reluat, doctorilor care luptă contra COVID-19

www.digisport.ro
Dani Alves PSG

PSG a fost desemnată campioana Franţei, după ce autorităţile au decis să nu se mai reia sezonul 2019-2020, iar fundașul echipei din Paris, Thiago Silva, a dedicat titlul din acest an doctorilor care luptă cu noul coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Titlul de campioană, câştigat de PSG în acest sezon, a fost dedicat doctorilor. Franţa este a două ţară din Europa, după Olanda, care a decis să nu se mai joace fotbal până în septembrie. În urma hotărârii luate de autorităţi, echipa din Paris, care era pe primul loc în clasamentul din Ligue 1, a fost desemnată campioană, pentru a treia oară la rând.

Citește și: Lovitură dată de Ludovic Orban! A numit un apropiat de al lui Donald Trump în funcția de consilier de stat

Thiago Silva, fundaşul parizienilor, a postat un mesaj emoţionant pe contul lui de Instagram.

„Un titlu diferit, cu care ne mândrim, în ciuda circumstanţelor în care l-am câştigat. Pot doar să îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt campionul Franţei pentru a şaptea oară în opt ani. Nu aş fi ajuns până aici fără sprijinul familiei mele, în special iubitei mele soţii şi copiilor mei, colegilor mei de echipă, tot staff-ul şi suporterii. Lor le dedic acest titlu, dar în special suporterilor şi doctorilor şi personalului medical care luptă, în toată lumea, contra COVID-19. Ei sunt jucătorii noştri azi, pentru a face tot posibilul să ne întoarcem cât mai repede pe teren”, a spus Thiago Silva.

Citește și: Gabriela Firea, atrage atenția: ‘Anunțul lui Iohannis a crescut traficul în Capitală’ .

În sezonul următor, PSG va merge în Liga Campionilor, alături de echipele de pe locurile doi şi trei, Olympique Marseille şi Rennes. Lorient, liderul din Liga a II-a, şi Lens, echipa de pe locul doi, au fost promovate în Ligue 1, în timp ce Amiens şi Toulouse au retrogradat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.