Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG învinge Monaco și își consolidează poziția de lider în Ligue 1

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Paris Saint Germain a învins, duminică seara, pe Monaco, scor 2-0 (2-0), în cadrul etapei a 18-a, din Ligue 1, grație unei duble a lui Kylian Mbappé, consolidându-și astfel poziția de lider, având acum 13 puncte avans față de noua sa contracandidată, Olimpique Marseille.

Două goluri ale lui Kylian Mbappe au adus victoria lui Paris Saint-Germain, duminică seară, cu 2-0, în fața unei echipe dificile și pline de viață a lui Monaco.

Oaspeții au amenințat încă de la început și au fost foarte aproape de a trece în avantaj în primele două minute, Sofiane Diop nimerind bara.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani și coechipierii săi de la Monaco au regretat această ocazie ratată, deoarece gazdele și-au regăsit rapid ritmul și au deschis scorul în minutul 12.

Echipa lui Mauricio Pochettino a primit un penalty, după consultarea sistemului VAR, transformat fără emoții de Mbappe.

Monaco s-a trezit condusă cu 2-0 chiar înainte de pauză. Lionel Messi a pătruns în atac, găsindu-l cu o pasă pe Mbappe, care a trimis mingea în colțul de jos al porții lui Alex Nubel.

Ceea de a doua repriză a fost mult mult mai liniștită, ambele echipe scăzând intensitatea, ceea ce a făcut ca spectatorii de pe Parc de Prince să nu mai vadă goluri duminică seara.

Messi a trimis puțin pe lângă poartă, pentru PSG, în timp ce Gelson Martins a șutat foarte puțin pe lângă poartă, irosind ocazia de a readuce pe Monaco în meci. .

Victoria cu 2-0 extinde avansul lui Pochettino & Co în fruntea Ligue 1, la 13 puncte, zădărnicind cel mai probabil orice fel de luptă pentru titlu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.