Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG speră să ajungă cât mai rapid la un acord cu Neymar în vederea prelungirii contractului

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain speră să ajungă cât mai rapid la un acord cu Neymar în vederea prelungirii contractului starului brazilian până în 2026, scrie presa franceză, potrivit Agerpres.

Însă această operaţiune nu va fi una deloc ieftină, ci va necesita un efort financiar deosebit din partea conducerii grupării pariziene. Dacă îşi va continua aventura pe Parc des Princes, Neymar ar urma să încaseze peste 60 milioane euro anual, respectiv 250 milioane euro pentru următoarele patru sezoane.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

La această sumă se adaugă cele 222 milioane euro plătite de PSG în momentul achiziţionării lui Neymar, căruia i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în vara anului 2017, precum şi salariile achitate până în prezent atacantului sud-american.

Astfel, dacă va rămâne în capitala Franţei până în 2026, costul total al aventurii lui Neymar la PSG se va ridica la 800 milioane euro, conform calculelor făcute de site-ul sport.fr, care adaugă că aceasta este o sumă mare chiar şi pentru bogaţii patroni din Qatar ai clubului parizian, în plină perioadă de pandemie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.