Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG va juca fără staruri în meciul cu Chateauroux din Cupa Franţei: Messi, Mbappe şi Neymar, marii absenți

digstraksi.com
Lionel Messi

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain nu va conta pe vedetele sale Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar în meciul de vineri cu Chateauroux din Cupa Franţei, informează AFP.

Lionel Messi a revenit doar miercuri la antrenamentele lui PSG, după ce a sărbătorit câştigarea Cupei Mondiale cu naţionala Argentinei. Kylian Mbappe, care s-a întors mai devreme la echipa de club, la doar trei zile după finala CM pierdută de Franţa, a fost folosit în cele două meciuri ale parizienilor după reluarea Ligue 1, însă va fi menajat în întâlnirea cu Chateauroux, o formaţie de divizia a treia, potrivit Agerpres.

La fel ca Mbappe, fundaşul dreapta marocan Achraf Hakimi a evoluat în cele două partide după reluarea campionatului, însă va fi odihnit vineri.

În ce-l priveşte pe Neymar, acesta nu va juca împotriva lui Chateauroux pentru a trata entorsa la gleznă pe care a suferit-o în timpul Mondialului, a indicat joi antrenorul său Christophe Galtier.

"Absenţa lui Neymar (...) era prevăzută de ceva vreme. Staff-ul nostru medical a făcut un bilanţ al jucătorilor plecaţi la Cupa Mondială şi noi am decis că Ney îşi va trata în această perioadă entorsa serioasă la gleznă", a precizat Galtier în tradiţionala conferinţă de presă dinaintea meciului.

Brazilianul a fost victima unei entorse la glezna dreaptă în primul meci al Braziliei, împotriva Serbiei. El a revenit în optimi de finală, marcând un gol în victoria cu Coreea de Sud. El a înscris o dată şi în sferturi, când Selecao s-a înclinat în faţa Croaţiei.

Foarte dezamăgit după eliminarea împotriva Croaţiei, Neymar a fost nervos în primul meci al parizienilor după reluarea campionatului, împotriva lui Strasbourg, în care a văzut cartonaşul roşu.

"Nu sunt deloc îngrijorat", a afirmat însă Galtier. "Avem un Neymar după imaginea a ceea ce face de la începutul sezonului. A fost foarte dezamăgit, avem şansa să avem un Neymar foarte motivat. Evident, suntem atenţia la el pe plan fizic", a adăugat tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.