Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi mitraliază pe frații Tate: Psihopați! Nătărăi! Le preconizez pușcăria

digi24.ro
tudorel butoi

Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi mitraliază pe frații Tate! Acesta spune că i-a analizat pe Andrew și Tristan Tate  și că cei doi sunt psihopați și pot constitui un pericol public dacă sunt eliberați.

„Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segemente din administrație, juridic.

Citește și: E o brută! Nu faceți ca Prodanca: Iulian Surugiu cere excluderea din AUR a deputatului care și-a bătut soția

Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror liberatate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi în emisiunea Controversat de la Realitatea PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.