Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSRO, atac dur la adresa legii votului prin corespondenţă

florentin gust

Partidul lui Mircea Geoană lansează un atac dur la adresa legii votului prin corespondenţă. Nici nu s-a uscat cerneala pe acest act, că cei de la PSRO atacă furibund această hotărâre.

Partidul Social Românesc consideră că noua lege privind votul prin corespondență este o ofensă suplimentară adusă românilor care trăiesc și lucrează în străinătate, după ce nu și-au putut exercita dreptul constituțional în noiembrie 2014. De aceea, deputații P.S.RO s-au abținut la acest vot în plenul Camerei Deputaților, așa cum a anunțat de la tribuna parlamentară liderul deputaților P.S.RO, Florentin Gust.

„Întreaga dezbatere privind votul prin corespondență a plecat de la nedreptatea produsă românilor din străinătate în 2 și 16 noiembrie 2014, când nu au putut să-și exercite dreptul constituțional de a-și alege Președintele. Faptul că actuala propunere se referă strict la alegerile parlamentare ne arată că actuala majoritate nu a auzit vocea sutelor de mii de români care și-au cerut acest drept”, a explicat Florentin Gust.

Mai mult, P.S.RO consideră că actuala majoritate amână intenționat aplicarea votului prin corespondență la alegerile prezidențiale. „Ne-am obișnuit cu modul de lucru al PSD, UNPR și al partenerilor lor. Dacă la alegerile parlamentare de anul viitor vor exista nereguli, voite sau nu, în cazul votului prin corespondență, vor folosi acest pretext pentru a elimina introducerea lui la alegerile prezidențiale. Frica de a sta față în față cu românii îi sperie și sunt dispuși să facă orice pentru a evita acest lucru”, a mai adăugat vicepreședintele P.S.RO într-un comunicat de presă al partidului lui Mircea Geoană.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.