Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSRo cere demisia lui Ponta din fruntea guvernului

geoana

PSRo, partidul lui Mirce Geoana, spune dupa anuntul lui Ponta ca nu-si reia functia de presedinte PSD, ca acesta trebuie sa plece si din Guvern

"Ce este mai important: partidul sau țara? După o lună și jumătate în care a pus reputația țării și a guvernului României într-o situație penibilă și fără precedent, Victor Ponta recunoaște că a devenit o vulnerabilitate masivă pentru partidul său. "Autosuspendarea" sa din fruntea PSD nu rezolvă însă problema de fond: România are în fruntea Guvernului un politician acuzat de fapte de corupție!

În lumea democratică, nu există decât un singur răspuns într-o astfel de situație: demisia imediată din fruntea Guvernului. Pe niciunul dintre partenerii și aliații noștri nu îi interesează ce se întamplă la vârful unui partid. Pe toți, însă, ne interesează cine conduce Executivul unui stat membru al UE și NATO. Ce este mai important pentru Victor Ponta: partidul sau țara? Probabil că niciuna. Asistăm la o strategie de salvare personală, cu un deznodământ de înainte cunoscut: sfârșitul unei cariere construită pe minciună, trădare, impostură și, iată, corupție", se arata intr-un comunicat de presa PSRo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.