Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSRO: Liviu Dragnea nu se sacrifică pe el, ci sacrifică PSD-ul pentru el

psd bpn

Deputatul Răzvan Condurățeanu, trecut la partidul lui Mircea Geoana, susține ca nimeni nu poate crede în declarația de ieri a lui Liviu Dragnea, în care spunea că se sacrifică pentru partid, pentru că un personaj condamnat aflat la șefie nu poate decât să distrugă și ultima urmă de seriozitate a PSD-ului.

”Una dintre cele mai 'mari' realizări ale lui Dragnea, așa cum consemnează presa, stă în împărțirea banilor publici primarilor săi favoriți, nu în funcție de problemele majore la nivel național. A doua 'mare' realizare constă în fraudarea unui referendum, fapt ce i-a atras o condamnare însă a și decredibilizat exercitarea dreptului de vot al românilor... După ce a mimat o retragere de la conducerea PSD-ului pentru a nu-i afecta imaginea ca urmare a deciziei judecătorilor, Dragnea s-a întors la cârma partidului, ca și cum statutul de condamnat s-ar fi putut evapora așa cum s-a evaporat apa de pe hainele celor care i-au tras cu barca pe el și pe Ponta când le-au oferit oamenilor loviți de inundații doar un spectacol pe apă”, susține acesta într-un comunicat de presă.

Totodată, vicepreședintele PSRO mai spune că Dragnea a recurs în parcursul lui politic la diverse strategii de eliminare a celor care au făcut ceva pentru partid și l-au condus în vremuri grele, exemplul cel mai elocvent fiind Mircea Geoană.

PSD-ul, sub conducerea lui Liviu Dragnea, și-a pierdut deja credibilitatea. PSD-ul, după guvernarea Ponta, și-a pierdut statutul de partid de stânga. Dacă adevărații social-democrați aleg să fie conduși de condamnatul Dragnea și să fie câmpul de luptă a până mai ieri tandemului inculpat-condamnat, atunci și ei trebuie să renunțe la a mai susține că au valori politice de stânga. Sunt convins însă că mulți dintre ei se vor regăsi în P.S.RO, având deja demonstrat că Mircea Geoană, în calitate de președinte al partidului a făcut întotdeauna ce a fost mai bun atât pentru membrii lui, cât și pentru România, și a lucrat într-o echipă, fără să transforme partidul în propria feudă, așa cum face acum Liviu Dragnea”, a mai precizat Condurățeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.