Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Publicațiile de artă românești, expuse la celebrul muzeu Tate Modern

Tate
tate modern

Offprint London, unul dintre cele mai mari târguri de publicaţii de artă din Marea Britanie, se deschide vineri în capitala britanică. Aflat la cea de-a treia ediţie şi găzduit de celebrul muzeu de artă contemporană Tate Modern, evenimentul este o celebrare a artei tipografice şi design-ului de carte din întreaga lume, deschis atât marelui public, cât şi colecţionarilor, informează agerpres.ro

România este reprezentată pentru cel de-al doilea an consecutiv de Asociaţia P U N C H din Bucureşti care va prezenta o selecţie a celor mai frumoase cărţi de artă, printre care se regăsesc volume publicate de Asociaţia Culturală MONO & Fundaţia Culturală Jazz Banat, Galeria Posibilă, Archive Books, Salonul de Proiecte, alături de albume ale unor artişti precum Ciprian Mureşan şi Ştefan Sava. De asemenea, va mai fi prezentat volumul ?Black Hyperbox', prima publicaţie editată de P U N C H, lansat la sfârşitul lunii martie, informează ICR Londra.

Dan Andronic a RĂBUFNIT! DEZVĂLUIRI despre acoperiții din presă: 'CTP, vampirul de moguli'


P U N C H este o librărie de profil şi, în acelaşi timp, o platformă artistică, lansată la Bucureşti în anul 2014 şi având ca obiectiv promovarea artiştilor, a micilor edituri specializate în publicaţii de artă, precum şi a organizaţiilor şi instituţiilor culturale din România şi Europa de Sud-Est care doresc să ajungă la un public mai numeros, divers şi internaţional. Librăria on-line oferă şi o selecţie de publicaţii axate pe teorie şi practici contemporane în artă, arhitectură, fotografie şi design. Începând din acest an, asociaţia funcţionează şi ca editură. 

Offprint este unul dintre cele mai mari târguri internaţionale de carte cu profil artistic, desfăşurat anual la Paris şi, de curând, şi la Londra, ce reuneşte peste 120 de editori de cărţi de artă, fotografie, design, poezie, filosofie şi chiar muzică experimentală din peste 25 de ţări. Ediţia de anul trecut a Offprint London a atras peste 11.000 de vizitatori în cele 3 zile de desfăşurare şi a mai inclus un program de performance-uri, talk-uri şi sesiuni de autografe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.