Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Publicația rusească 'Novaya Gazeta' își suspendă activitatea până la finalizarea războiului din Ucraina: jurnaliștii au fost avertizați anterior de statul rus

cenzura presa

Publicația "Novaya Gazeta" a decis să își suspende activitatea până la finalul războiului din Ucraina, a declarat pentru Interfax Nadejda Prusenkova, secretarul de presă al publicației.

„Ne suspendăm activitatea”, a spus Prusenkova, răspunzând la întrebarea ce va face publicația în legătură cu cele două avertismente ale RKN (Serviciul Federal pentru Supravegherea Comunicațiilor, Tehnologia Informației și Mass-Media, prescurtat ca Roskomnadzor - RKN).

Declarația redactorilor precizează că suspendă publicarea ziarului în rețele și pe print „până la încheierea operațiunii speciale pe teritoriul Ucrainei”.

Luni mai devreme, Roskomnadzor a anunțat un al doilea avertisment către Novaya Gazeta. Motivul a fost descoperirea de către Roskomnadzor a unui material pe site-ul publicației, în care era menționat un „agent străin” fără marcarea corespunzătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.