Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Publicul din New York revine la cultură, divertisment și sport, după relaxarea măsurilor anti-COVID

SAE Institute
New York City

Publicul din New York revine la cultură, divertisment și sport. Autoritățile au permis redeschiderea la o treime din capacitate a localurilor, iar printre primii care au vrut să se întoarcă pe scenă a fost celebrul Jerry Seinfeld.

Clubul de comedie Gotham din New York este unul dintre cele mai cunoscute din lume și aseară a avut primul spectacol după un an. Guvernatorul statului a permis redeschiderea la 33% din capacitate iar printre primii care au vrut să marcheze acest moment a fost Jerry Seinfeld, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: România ar putea redeschide spectacolele în spații închise, pe modelul Spaniei și Olandei

Cu sau fără Jerry Seinfeld, revenirea la cultură și divertisment este un moment deosebit pentru locuitorii metropolei americane.

De la teatre, săli de cinema și de concert sau cluburi, toate acestea pot primi 100 de oameni la interior și 200 afară, iar dacă se impune prezentarea unui test negativ de COVID numărul participanților se poate dubla. Pentru mulți este mâna cerească, pentru alții însă e prea puțin.

Și sportul s-a redeschis pentru locuitorii din New York, care au luat cu asalt stadionul echipei de baseball Yankees, pentru primul meci cu spectatori din ultimul an.

10 mii de fani au fost la meci cu obligativitatea prezentării unui test negativ de COVID sau dovada vaccinării complete.

Nevoia oamenilor pentru interacțiune și divertisment este uriașă și toate evenimentele programate în următoarea săptămâna la New York, de la concerte la sport, se vor ține cu casa închisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.