Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Publicul va reveni pe arenele din Coreea de Sud la meciurile din campionatul de fotbal, fanii putând umple 25% din capacitatea arenelo

Publicul va reveni pe arenele din Coreea de Sud la meciurile din campionatul de fotbal al acestei ţări, K-League, fanii putând umple 25% din capacitatea arenelor, în condiţiile relaxării restricţiilor legate de Covid-19, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

După ce sezonul a început cu porţile închise pe 8 mai, publicul a fost autorizat să revină, în număr limitat, începând cu 1 august, însă o creştere neaşteptată a numărului de cazuri de Covid-19 a făcut ca autorităţile să decidă din nou ca partidele să se joace fără spectatori. Graţie unei tendinţe favorabile (mai puţin de 100 de contaminări pe zi la scară naţională în ultimele două săptămâni), guvernul a decis să redeschidă barurile şi incintele sportive.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Primul meci la care suporterii vor putea umple 25% din capacitatea totală a stadionului va fi cel de vineri dintre Gangwon şi Incheon.

Această limită a fost fixată de Liga sud-coreeană de fotbal, deşi autorităţile prevăzuseră o capacitate de 30%. Fanii vor trebui să poarte în permanenţă mască şi să li se ia temperatura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.