Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Puciștii din PSD își măresc efectivele: 'Partidul nu este al cuiva personal'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat, joi, că nu există motive pentru "represalii" ale conducerii partidului faţă de Paul Stănescu şi pentru schimbarea actualei conduceri a filialei, partidul nefiind "al cuiva personal".

Răspunzând unor întrebări, Oprescu a afirmat că, deşi opinia lui Stănescu, preşedintele PSD Olt, "n-a trecut în CEx", nu înseamnă că nu este corectă ori că nu mai are are susţinerea filialei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Vești bune pentru Ecaterina Andronescu! A fost semnat azi

"Într-un partid, poţi să ai altă opinie, nu putem să avem toţi aceeaşi opinie. Nu înseamnă că, dacă opinia pe care a avut-o domnul preşedinte Paul Stănescu n-a trecut în Comitetul Executiv, nu e corectă. A arătat că CEx-ul, în perioada asta, îşi doreşte altceva, asta nu înseamnă că nu este corectă sau că noi nu-l susţinem în demersul pe care l-a început şi opinia pe care a emis-o. N-au pe ce motive (să schimbe conducerea filialei n.r.). Există un statut. Partidul nu este al cuiva personal", a spus Marius Oprescu.

El a adăugat că Stănescu nu a dorit funcţia guvernamentală, dar "a fost rugat" să intre în Guvern şi acceptat, în contextul unui "moment politic mai delicat".

Citește și: PRO TV, surclasată de Antena 1! Lovitura primită de televiziunea din Pache

"Până acum un an de zile organizaţia Olt nu a avut ministru. Şi ne-am făcut treaba, am rezolvat problemele judeţului, acest post nu ni l-am dorit, aşa cum a spus şi domnul preşedinte Paul Stănescu, public, nu a dorit să intre în acel guvern, a fost rugat să intre în acel guvern pentru că aveau nevoie la momentul acela, era un moment politic mai delicat şi a acceptat acest lucru. Ieşirea dânsului din guvern, pe baza unei opinii separate faţă de majoritatea CEx-ului, nu înseamnă că nu avem dreptate sau că dânsul nu are dreptate în aceea ce şi-a propus. Ci, aşa cum a exprimat, înseamnă că în acest moment CEx-ul şi-a dorit altceva", a mai declarat Marius Oprescu.

Acesta a respins ideea potrivit căreia din cauza demisiei lui Paul Stănescu din guvern judeţul ar putea fi afectat din punct de vedere al proiectelor derulate prin PNDL.

Citește și: Aceasta este lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare! Află cine se numără printre cei înscriși

"Nu ne aşteptăm la nimic. Ordonanţa 28 funcţionează după o lege, nu după anumite, să zic, aversiuni, pe care le au unii faţă de noi. Nu, e o lege, Ordonanţa 28, proiectele existente le-a obţinut judeţul Olt încă dinainte ca domnul Stănescu să fie ministru al Dezvoltării, deci nicio legătură. Ordonanţa 28 prevede nişte criterii, m-am ocupat de depunerea proiectelor şi efectiv de încadrarea în criterii. Nu s-a folosit niciodată o influenţă politică sau vreo pârghie politică pentru a obţine proiecte mai multe sau puţine", a conchis Marius Oprescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.