Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Puhoaie dezlănţuite: Un bătrân a fost la un pas să se înece / VIDEO

METEO - PLOI - GALATI

A fost potop, aseară, la Iaşi. Cartiere întregi s-au inundat în urma unei ploi torenţiale care a durat aproximativ o oră. În unele zone, apa a depăşit o jumătate de metru. Un bătrân care a încercat să treacă strada chiar în timpul furtunii a fost la un pas de moarte după ce a fost trântit de viitură şi purtat câţiva metri. Şoferii care s-au aventurat în trafic au rămas blocaţi în maşini. Pentru că situaţia devenise gravă, s-a întrunit Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă, transmite agerpres.ro.

O ploaie puternică, însoţită şi de grindină, a făcut dezastru aseară pe străzile din Iaşi. Canalizarea oraşului nu a făcut faţă, prin urmare, cartiere întregi au fost inundate. 

Un bărbat de 65 ani care a vrut să treacă strada exact în timpul furtunii a fost dărâmat de puhoaie, iar apa l-a târât câţiva metri. După câteva momente de uluială, un trecător a intervenit și l-a scos din apă. 

Au mai fost și alte scene incredibile! Un tramvai, de exemplu, a fost pur și simplu împins de puhoaie în Podu Roș.

Pompierii au intervenit să-i ajute pe oameni să scoată apa din subsolurile blocurilor. Mai mulţi conducători auto care s-au aventurat în apa adâncă de pe şosele au rămas blocaţi în maşini. Nici pentru pietoni nu a fost uşor. Ca să ajungă unde aveau treabă au fost nevoiţi să treacă prin adevărate râuri.

Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit pentru a calcula pagubele şi pentru stabili ce ajutor le va fi oferit persoanelor care au avut de suferit din cauza inundaţiilor provocate de ploaia torenţială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.