Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Punct de vaccinare împotriva COVID-19 amenajat la sediul RAJA: Aproximativ 200 de angajați ai companiei s-au vaccinat

RAJA
RAJA

Reprezentanţii Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa au amenajat, joi, la sediul central al instituţiei un punct de vaccinare împotriva COVID-19, zi în care s-au vaccinat aproximativ 200 de angajaţi ai companiei, potrivit Agerpres.

Potrivit RAJA Constanţa, în perioada imediat următoare vor mai fi organizate astfel de centre de vaccinare, la sediile societăţii, unde se vor putea vaccina şi membrii familiilor salariaţilor.

"Compania noastră s-a alăturat campaniei naţionale de vaccinare în sprijinul angajaţilor care doresc să înceapă sau să continue schema de imunizare. Pentru a facilita şi eficientiza accesul acestora la vaccinare şi totodată pentru a evita aglomerarea în centrele anti-COVID, astăzi - 28 octombrie 2021, la sediul central al societăţii s-a organizat un punct de vaccinare cu sprijinul DSP Constanţa, unde aproximativ 200 de angajaţi au fost imunizaţi cu prima, a doua sau chiar a treia doză de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Convinşi fiind că doar prin vaccinare putem pune capăt pandemiei şi să reluăm activităţile dragi fiecăruia dintre noi, personalul RAJA a optat pentru serurile Pfizer - BioNTech şi Johnson & Johnson", se arată într-un comunicat de presă transmis de regia de apă.

Conducerea instituţiei a informat că, în prezent, 64% din angajaţii companiei sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.