Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE', spune Anca Dragu

epochtimes-romania.com
Anca Dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor cu care a discutat despre ”subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare”, potrivit news.ro.

”Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE, deşi avem o generaţie de antreprenori activă în piaţă”, a transmis Dragu.

”Împreună cu Silvia Dinică şi Claudiu Mureşan, am purtat discuţii cu Asociaţia Română a Băncilor pe subiecte prioritare pentru USR PLUS şi coaliţia de guvernare.

Citește și: Probleme MAJORE pentru fostul colonel care TĂIA și SPÂNZURA la BAD a Jandarmeriei Române - Instanța a validat probele DIICOT și stabilește începerea judecății

Punem accent pe accesul facil la finanţare al IMM-urilor. Suntem ţara cu cea mai redusă amprentă antreprenorială din UE, deşi avem o generaţie de antreprenori activă în piaţă.

De aceea avem ca prioritate implementarea unor soluţii noi pentru susţinerea antreprenoriatului”, a scris, joi, pe Facebook, Anca Dragu.

Preşedintele Senatului apreciază că ”trebuie să devenim un sistem predictibil fără măsuri legislative care afectează intermedierea financiară şi obligă modificări substanţiale în mediul de afaceri”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.