Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie în toate spațiile deschise din județul Caraș-Severin

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Purtarea măștii de protecție este obligatorie de miercuri în toate spațiile deschise din județul Caraș-Severin, a decis marți Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

„Începând cu data de 14.10.2020, pe toată perioada stării de alertă, pe teritoriul județului Caraş-Severin, se instituie obligativitatea acoperirii feţei la nivelul nasului şi gurii, cu orice materiale de protecţie de unică folosinţă sau reutilizabile (măşti de protecţie, eşarfe sau alte accesorii vestimentare), în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS-CoV-2 în spațiile publice deschise. Obligativitatea se instituie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani”, se arată în decizia CJSU Caraș-Severin, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, ieșire dură la adresa lui Nelu Tătaru: ‘Incompetența bulbucată lovește din nou’

Sunt exceptate persoanele care desfășoară activități fizice intense sau alte activităţi, reglementate de prevederi legale în vigoare.

Potrivit deciziei, administratori sau proprietarii de spații publice deschise sunt obligați să afișeze la loc vizibil a informațiile privind obligativitatea purtării măștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.