Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtător de cuvânt al PPE, despre OUG pe Legile Justiție: 'E bine pentru hoți și rău pentru oamenii cinstiți'

siegfried muresan

Deputatul european din partea grupului PPE, Siegfried Mureșan, susține referitor la Ordonanța de Urgență pe Legile Justiției, care a fost adoptată în această dimineață de guvernul condus de Viorica Dăncilă (PSD), că atunci când „hoții modifică legi” e rău pentru oamenii „cinstiți”.

"Când hoții modifică legi ale justiției e bine pentru hoți și rău pentru oamenii cinstiți. Asta se întâmplă acum în ședința de Guvern.  Indiferent de ceea ce citește Viorica Dăncilă de pe foaie. Trebuie să fiți cu toții conștienți", a precizat Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al PPE, pe pagina sa personală de Facebook.

content-image

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Protest în fața ÎCCJ - Manifestanții #rezist au ieșit în stradă

"Cele trei legi ale justiţiei au fost modificate de Parlament, iar aceste modificări au fost validate de Curtea Constituţională şi asigură o mai bună funcţionare a sistemului de justiţie în interesul cetăţenilor. Ceea ce adoptăm astăzi este o armonizare a prevederilor legilor, astfel încât să răspundă cât mai bine situaţiilor întâlnite în practică pentru buna desfăşurare a actului de justiţie. Justiţia din România trebuie să fie garanţia respectării şi apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale românilor, iar abuzurile şi imixtiunile în înfăptuirea actului de justiţie nu sunt şi nu vor fi tolerate", a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.